Video Editor Video Maker - InShot APK için Android

(239)
  • APK Durumu

Softonic incelemesi

Hepsi bir arada video düzenleyici aracı

InShot Video Editor & Video Maker , video kliplerinizin kalitesini kolayca oluşturabileceğiniz veya geliştirebileceğiniz ücretsiz bir video yardımcı programı uygulamasıdır . Mükemmel bir video yapımcısı veya düzenleyicide aradığınız tüm özelliklere sahiptir - video bölümlerini kırpma, kesme ve bölme; birleştirme klipleri; ve içine müzik, filtre, efekt, metin ve çıkartma eklemek. Bu uygulama kullanmak için kolayca erişilebilir kılan mobil cihazlar için kullanılabilir.

Genişletilmiş fotoğraf ve video özellikleri

Bu video uygulaması, slayt gösterisi yapımcınız, kolaj ve fotoğraf düzenleyiciniz ve hatta bir video dönüştürücü olarak da hareket edebileceği için sıradan ücretsiz video düzenleme aracınız değildir .

Bir slayt gösterisi yapımcısı olarak, fotoğrafları bir olarak birleştirmenize veya videoları videolarla karıştırmanıza olanak tanır; kolaj ve fotoğraf editörü olarak, şık düzenler, benzersiz filtreler ve renkli arka planlar bir görüntüye koymanıza izin verir. Ayrıca, kliplerinizi MP4 formatına kolayca dönüştürmenizi sağlayan video dönüştürücünüz olarak da çalışır.

Videoları sosyal uygulamalarda paylaşın

InShot Video Editor & Video Maker, oluşturduğunuz veya düzenlediğiniz klibi Instagram , IGTV, Facebook , Whatsapp , YouTube , Twitter , Tiktok ve Messenger gibi tüm büyük sosyal medya uygulamalarına dağıtmanıza olanak tanır. Ayrıca, video dışa aktarma çözünürlüğünüzün kalitesini kaybetmeden özelleştirilmesini destekler ve 1080p veya 4K film klibi üretme yeteneğine sahiptir.

Ücretli video editörlerine pratik alternatif

Bu video editörü uygulaması, pahalı video düzenleme araçları için mükemmel bir alternatiftir , çünkü bu uygulamanın sunduğu özelliklerin çoğu ücretsizdir. Bazı ücretli özellikler var, ancak hala üst düzey düzenleme araçlarından nispeten daha ucuz.

Ancak, uzun süre düzenleme sırasında aksaklıklar yaşadığından uzun süreli videolar için bu önerilmez, bu da uygulamanın üzerinde çalıştığınız projenin çökmesine ve silinmesine neden olur.

AVANTAJLAR

• Kapsamlı özellikler
  • Birden çok sosyal uygulamada video paylaşımı
  • Çoğu özellik ücretsizdir
  • Yüksek kaliteli video dışa aktarma çözünürlüğü

DEZAVANTAJLAR

• Uygulama uzun süre düzenlenirken sık sık kilitleniyor
  • Yavaş ihracat süreci

Program diğer dillerde mevcuttur

Video Editor Video Maker - InShot hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Video Editor Video Maker - InShot denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.